Termék részletek


Jersey gumis lepedő 230x200 cm, Pasztell tüdő gumis lepedő

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Jersey gumis lepedő 230x200 cm, Pasztell tüdő gumis lepedő
4 990 Ft
 • Gumis lepedő, jersey anyagból készült pamut gumis lepedő. A pamut lepedő anyagát tekintve hagyományos jersey anyag, mely sajátossága, hogy nagyon jól szellőzik, így a melegebb nyári estéken, vagy olyan pihenni vágyók számára, akik jobban szeretik hűvösebb pihenést, csak is a jersey gumis lepedő az ajánlott.

  A gumis lepedő előnye a hagyományos lepedővel szemben, hogy körbe teljesen gumírozott, így mikor a gumis lepedő felhelyezésre kerül ágyunkra, sokkal könnyebben tudjuk azt ágyunkon rögzíteni. Továbbá a gumis lepedő a gumírozott résznek köszönhetően fixen tart az ágyon, nem mozdul el, nem csúszik el, nem csúszik le, mert a gumírozott rész erősen tartja a gumis lepedő oldalait.

  A gumis lepedő mérete 230x200 cm, jersey gumis pamut lepedő, mely méret az adott fekvő felöletett jelenti, és ezen méreten felül, kb. 10-15 cm plusz ráhagyás van oldalanként, hogy megfelelően lehessen rögzíteni az eltérő matrac vastagságok miatt. A kategóriájában legnagyobb méretű 230x200 cm gumis jersey lepedő ajánlott a nagyméretű franciaágyakra, melyek fekvő felülete, 200x200 cm (ahol esetlegesen extra vastag matrac található (20-25 cm)).

   

  Jersey gumis lepedő:
  típus Jersey gumis lepedő
  méret: 230x200 cm
  minőség I. osztály
  Anyag Jersey
  Anyag összetétel: 80% pamut, 20% polyester
 • Gumis lepedő szín
  Tüdőszín (rózsaszín)
  Gumis lepedő mérete
  230x200 cm
  Gumis lepedő típus
  Pamut jersey
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  SND-J-SJX6-230-02
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés