Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

3 részes ágynemű garnitúra, ágyneműhuzat garnitúra, pamut ágynemű, Fehér és világosbarna szív
3 részes ágynemű garnitúra, ágyneműhuzat garnitúra, pamut ágynemű, Fehér és világosbarna szív
5 490 Ft
ÚJ

3 részes ágynemű garnitúra, ágyneműhuzat garnitúra, pamut ágynemű, Fehér és világosbarna szív

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy egy darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúrához, ajánlunk gumis vagy normál lepedőt.

Raktáron
5 490 Ft
Részletek

3 részes ágynemű garnitúra, modern élénk színes mintázattal. Hálószobánk legékesebb pontja, az ágyunk, ennek egyedisége pedig egy gyönyörű ágyneműhuzat garnitúrával lehet a legjobban előtérbe helyzeni.

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, egy hagyományos egyszemélyes ágyneműhuzat, ami egy normál 140x200 cm méretű paplanhuzattal rendelkezik. Az ágynemű anyag típustát tekintvenagyon finom és puha, pamut ágynemű. A pamut ágyneműhuzat lévén pedig a pihenés is tökéletes eme 3 részes pamut ágynemű garnitúrában. A 3 részes pamut ágyneműhuzat, egy komplett egyszemélyes ágy esetén tökéletes választás, hiszen így a kispárna és nagypárna mellett a 140x200 cm méretű paplan is új köntösbe varázsolja hálószobánkat. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, dupla varrással lett ellátva, így a minőség és a tartóság biztosított. Fiatalos, mintázatának köszönhetően, a 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, mindenki számára tökéletes választás lehet. Ez a típusú 3 részes ágynemű garnitúra, gombos kivitelű, azaz a gombos ágyneműhuzatok kategóriáját erősíti, így szinte csak szobánk színvilága határozza meg, melyik ágyneműhuzat garnitúrát válasszuk.

 

 

3 részes ágyneműhuzat garnitúra mintázata:

Fehér alapon, apró világosbarna szív mintázattal 

 

Paplanhuzat

140x200 cm

Nagypárna

70x90 cm

Kispárna

40x50 cm

Minőség

I. Osztály

Anyag típus

Pamut ágyneműhuzat

Anyagösszetétel

Kevertszállas pamut

Kivitel

Gombos ágyneműhuzat garnitúra

Adatok
Ágyneműhuzat típusa:
3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat
Cikkszám:
DS-3R-SC3X-04
Kiegészítő termékek