Termék részletek


Jersey gumis, pamut lepedő, 180x200 cm, több színben!

Jersey gumis, pamut lepedő, 180x200 cm, több színben!

 • Gumis jersey anyagból készült pamut lepedő. A pamut lepedő anyagát tekintve hagyományos jersey anyag, mely sajátossága, hogy nagyon jól szellőzik, így a melegebb nyári estéken, vagy olyan emberek számára, akik jobban szeretik hűvösebb pihenést, csak is a jersey gumis lepedő az ajánlott.

  A gumis lepedő előnye a hagyományos lepedővel szemben, hogy körbe teljesen gumírozott, így mikor a gumis lepedő felhelyezésre kerül ágyunkra, sokkal könnyebben tudjuk azt ágyunkra felhúzni. Továbbá a gumis lepedő a gumírozott résznek köszönhetően fixen tart az ágyon, nem mozdul el, nem csúszik el, nem csúszik le, mert a gumírozott rész erősen tartja a gumis lepedő oldalait.

  180x200 cm franciaágy méretű jersey gumis pamut lepedő, mely méret az adott fekvő felöletett jelenti, és ezen méreten felül, kb. 10-15 cm plusz ráhagyás van oldalanként, hogy megfelelően lehessen rögzíteni az eltérő matrac vastagságok miatt. Vastagabb matrac esetén ajánlott eggyel nagyobb méretű gumis lepedő használata. A 180x200 cm méretű gumis jersey lepedő mérete ajánlott jellemzően már a kétszemélyes franciaágy méretű ágyakra.

   

  Jersey gumis lepedő:
  típus Jersey gumis lepedő
  méret: 180x200 cm
  minőség I. osztály
  Anyaga Jersey
  Anyag összetétel: 80% pamut, 20% polyester
 • Cikkszám
  LPD-GMS-180
Webáruház készítés