Termék részletek


3 részes ágyneműhuzat garnitúra, ágyneműhuzat szett, pamut ágynemű, Piros apró pöttyös ágynemű

Raktárkészlet: VAN
3 részes ágyneműhuzat garnitúra, ágyneműhuzat szett, pamut ágynemű, Piros apró pöttyös ágynemű
5 490 Ft
 • 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, modern pöttyös mintázattal. Hálószobánk legékesebb pontja, az ágyunk, ennek egyedisége pedig egy gyönyörű ágyneműhuzat garnitúrával lehet a legjobban előtérbe helyzeni.

  A 3 részes ágyneműhuzat szett, tökéletes választás egy egyszemélyes ágy esetén. Az ágynemű szett, egy darab 140x200 cm méretű paplanhuzatot tartalmaz, így fiataloknak, kollégiumba, vagy csak otthonra, egy egyszemélyes ágy esetén tökéletes választás.

  Nagy előnye a 3 részes ágyneműhuzat szett garnitúrának, hogy könnyedén lehet kombinálni. Így pároknak akár két különböző színvilágú ágynemű szett is választható, így sose lesz vita ki kinek a takarója Már csak egy hozzá íllő gumis lepedőt, vagy egy normál vászon lepedőt kell választani és kész is a tökéletes egyedi ágynemű szett variációnk.

  Az ágynemű anyag típustát tekintve nagyon finom és puha, pamut ágynemű. A pamut ágyneműhuzat lévén pedig a pihenés is tökéletes eme 3 részes pamut ágynemű szett garnitúrában.

  A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, dupla varrással lett ellátva, így a minőség és a tartóság biztosított. Fiatalos, mintázatának köszönhetően, a 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, mindenki számára tökéletes választás lehet. Ez a típusú ágynemű garnitúra, gombos kivitelű, azaz a gombos ágyneműhuzatok kategóriáját erősíti, így szinte csak szobánk színvilága határozza meg, melyik ágyneműhuzat garnitúrát válasszuk.

  Ágyneműhuzat garnitúra minta jellemzője:

  Piros és fehér alapszínen, cuki apró pöttyös és masnis mintázattal 

  Paplanhuzat

  140x200 cm

  Nagypárna

  70x90 cm

  Kispárna

  40x50 cm 

  Minőség

  I. Osztály

  Anyag összetétel

  80%-20% Pamut-Polyester

  Kivitel

  Gombos ágyneműhuzat

  Anyag típus

  Pamut • Ágyneműhuzat típusa
  3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat
  Ágyneműhuzat kivitel
  Gombos ágyneműhuzat
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  SND-3R-MP3-01
Webáruház készítés