Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Ágyneműhuzat szett, 7 részes pamut ágynemű garnitúra, Barna és krém
Ágyneműhuzat szett, 7 részes pamut ágynemű garnitúra, Barna és krém
9 490 Ft

Ágyneműhuzat szett, 7 részes pamut ágynemű garnitúra, Barna és krém

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy kettő darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a 2db nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint 2db kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 7 részes ágynemű garnitúra szett utolsó része, pedig egy normál nagymérető lepedő, mely az ágyneműhuzat garnitúra színvilágába tökéletesen passzoló típus.

Raktáron
9 490 Ft
Részletek

7 részes, kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúra, modern, két szín tökéletes kombinációjával. Az ágynemű szett garnitúra anyaga finom és puha, pamut ágynemű lévén pedig a pihenés is tökéletes a pamut ágynemű garnitúrában.

A pamut ágyneműhuzat szett, 7 részes, azaz egy komplett franciaágy esetén tökéletes választás, hiszen kompletten új köntösbe tudjuk húzni a hálószobánk központi részét, az ágyunkat. Az ágynemű garnitúra része, egy darab nagyméretű lepedő is. (az ágyneműhuzat szett esetén a lepedő mindig normál változatú, azaz nem gumis lepedő).

A lepedő mintázata és színvilága szintén összhangba van a pamut ágynemű garnitúrával, így nagy általánoságba mindig a paplanhuzat egyik oldalával hasonló mintázatot kap, így teremtve otthonunkba összhangot az ágyneműhuzat szett.

Az ágyneműhuzat garnitúra tartósságát, a dupla varrása biztosítja, így elősegítve a hosszú tartós használatot. Fiatalos, színvilágának köszönhetően, az ágyneműhuzat garnitúra, mindenki számára tökéletes választás lehet. Szinte csak szobánk színvilága határozza meg, melyik ágyneműhuzat garnitúrát válasszuk.

 

Ágynemű garnitúra mintázata:

Minta nélküli ágynemű szett, Barna és krém színkombinációba.

 

Paplanhuzat

140x200 cm (2db)

Nagypárna

70x90 cm (2db)

Kispárna

40x50 cm (2db)

Lepedő

240x220 cm

Minőség

I. Osztály

Anyag típus

Pamut ágynemű

Kivitel

Cipzáras ágyneműhuzat

Anyagösszetétel

kevert-szálas pamut

(min. 80% pamut)

Adatok
Ágyneműhuzat típusa:
7 részes, 2 személyes ágynemű
Cikkszám:
VLT-7R-AB9014-08
Kiegészítő termékek