Termék részletek


Jersey gumis lepedő 70x140 cm, Kék gumis lepedő

Raktárkészlet: VAN
Jersey gumis lepedő 70x140 cm, Kék gumis lepedő
2 990 Ft
 • Gumis lepedő, jersey anyagból készült pamut gumis lepedő. A pamut lepedő anyagát tekintve hagyományos jersey anyag, mely sajátossága, hogy nagyon jól szellőzik, így a melegebb nyári estéken, vagy olyan pihenni vágyók számára, akik jobban szeretik hűvösebb pihenést, csak is a jersey gumis lepedő az ajánlott.

  A gumis lepedő előnye a hagyományos lepedővel szemben, hogy körbe teljesen gumírozott, így mikor a gumis lepedő felhelyezésre kerül ágyunkra, sokkal könnyebben tudjuk azt ágyunkon rögzíteni. Továbbá a gumis lepedő a gumírozott résznek köszönhetően fixen tart az ágyon, nem mozdul el, nem csúszik el, nem csúszik le, mert a gumírozott rész erősen tartja a gumis lepedő oldalait.

  A gumis lepedő mérete 70x140 cm, jersey gumis pamut lepedő, mely méret az adott fekvő felöletett jelenti, és ezen méreten felül, kb. 10-15 cm plusz ráhagyás van oldalanként, hogy megfelelően lehessen rögzíteni az eltérő matrac vastagságok miatt. A 70x140 cm méretű gumis jersey lepedő mérete ajánlott jellemzően a szabvány méretű bébi kiságyakba, óvodai kiságyba, babaágyakba. Jellemzően 6 éves korig ez az ajánlott babaágy méret.

   

  Jersey gumis lepedő:
  típus Jersey gumis lepedő
  méret: 70x140 cm
  minőség I. osztály
  Anyag Jersey
  Anyag összetétel: 100%
 • Gumis lepedő szín
  Kék
  Gumis lepedő mérete
  70x140 cm
  Gumis lepedő típus
  Pamut jersey
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  HM-BB-LPD-140-01
Webáruház készítés