Ágyneműhuzat garnitúra

Főkategória >Ágyneműhuzat garnitúra

Ágyneműhuzat garnitúra különböző típusok szerint csoportosítva.

  • Flanel ágyneműhuzat: igazán vastag, puha és meleg ágynemű típus
  • Krepp ágyneműhuzat: a hagyományos nem vasalandó ágynemű.
  • Mr. & Mrs. ágyneműhuzat: a kakukktojás, hiszen pároknak illő ágynemű garnitúra.
  • Ovis ágyneműhuzat: hagyományos ovis ágynemű garnitúra.
  • Selyem ágyneműhuzat: kellemes hűs, pamutszatén garnitúra.Az ágyneműhuzat garnitúra, kivitelét szeretnénk megvizsgálni, akkor webáruházunkba, 3 fő típusú ágynemű szett található:

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra: egy személy számára tökéletes választás, hiszen itt egy szett garnitúra tartalmazza a kispárnahuzatot, nagypárnahuzatot, valamint egy darab paplanhuzatot is, mely a Magyarországi szabvány szerinti 140x200 cm méretű.

A 6 részes ágynemű garnitúra, a nagypaplanos ágyneműhuzat garnitúrához való. Itt a paplanhuzat mérete 200x220 cm, és ezen felül a szettbe kapunk még kettő darab kispárnahuzatot, 2db nagypárnahuzatot, valamint még egy nagymérető normál sima lepedőt is, mely minden esetben az ágynemű szett mintázatához illő.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra, két személy számára ideális választás. Ennél az ágynemű szettnél, kettő darab normál egyszemélyes paplanhuzat található a szettben, 140x200 cm méretben, továbbá kettő darab nagypárnahuzat, kettő darab kispárnahuzat, valamint egy darab nagymérető normál lepedő is, szintén már az említett hasonló színvilággal mint maga az ágynemű szett mintázata.

Webáruház készítés