Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Paplan, párna garnitúra

Paplan garnitúra szettek. A paplan, kispárna, és nagypárna ágyunknak ugyanúgy fontos kelléke, mint az ágyneműhuzat, hiszen ez kerül bele az ágyneműhuzatba, paplannal takarózunk, és a párnákra pedig fekszünk. Több típusú paplan garnitúra szettet is kínálunk, igyekszünk minden célcsoport igényeit kiszolgálni. Ár és érték arányában a legkiemelkedőbb típus, az egyszínű paplan garnitúra szettek. Ezek a nagyon jó minőségű ágyneműhuzat garnitúrából készülnek, így a külső borítója a paplan garnitúrának, nagyon kellemes tapintású, és külsőre is modern, dizájnos. Legkiemelkedőbb kategória az antiallergén paplan garnitúrák. Ezek hófehér külső borítóval rendelkeznek. Speciális változata a szilikon golyós antiallergén paplan garnitúra szett, mely tapintása, teljesen olyan hatást kelt, mintha a paplan tollal lenne töltve, azonban apró kicsi szilikon golyók a töltetük.

A paplan garnitúrák töltetre mind egyformák, 2 csoportra lehet őket bontani, nyári paplanos és téli paplanos. A nyári paplanos jellemzően 1cm vastag töltettel rendelkezik, míg a téli paplanos garnitúra körülbelül 5cm vastag.

A paplan garnitúrák mosható, jó minőségű paplanok, „Steppelt” garnitúrák, azaz magába a paplanba a töltet kockákba van belevarrva, így rendszeres mosás és hosszú használat után se fognak összecsomósodni a töltet a paplan garnitúrában. Antiallergén típusoknál a párnák is steppeltek.

Méretett tekintve szabvány méretűek a paplan garnitúrák, azaz a kispárnára 40x50 cm-es kispárnahuzat húzható, míg a nagypárnára 70x90 cm-es huzat húzható. A paplan mérete két típusú lehet a paplan garnitúrákban. Van az egyszemélyes paplanos garnitúra és van a kétszemélyes, dupla paplanos garnitúra. Az egyszemélyes típusra 140x200 cm-es paplan huzat húzható, míg a kétszemélyesre 220x200 cm-es paplanhuzat húzható.