Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Karácsonyi nyomott mintás ágytakaró polár pléd, 230x200 cm Sötétszürke Karácsonyi minták
Karácsonyi nyomott mintás ágytakaró polár pléd, 230x200 cm Sötétszürke Karácsonyi minták
5 990 Ft
ÚJ

Karácsonyi nyomott mintás ágytakaró polár pléd, 230x200 cm Sötétszürke Karácsonyi minták

Ha most megrendeled, ekkor lehet nálad
2023.11.30
Raktáron
5 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Képzelj el egy varázslatos karácsonyi estét, amikor a hófehér hópehelyek csendesen hullanak a sötét éjszakában, és a hangulatos fények lassan kigyúlnak az ablakokban. Ebben a különleges pillanatban összekuporodsz a kanapén, a melegítő csésze forró csokoládéval a kezedben, és körülötted terül el a kényelmes és gyönyörű karácsonyi pléd, mint egy meleg ölelés.

A 230x200 cm-es karácsonyi nyomott mintás polár ágytakaró pléd valódi ünnepi varázslatot hoz a szobádba. Az alapja egy egyszerű polár pléd, amire préseléssel karácsonyi motívumok találhatóak meg.

Ez a pléd nem csak melegséget és kényelmet biztosít, hanem az ünnepi hangulatot is otthonodba varázsolja. Terítsd le a kanapéra, vagy használd takaróként az ágyon, hogy még egy romantikus karácsonyi filmnézés is varázslatosabb legyen. A puha, selymes polár anyaga azonnal körülöleli testedet, és kellemes melegséget biztosít, miközben a szemedet a karácsonyi varázslat ragadja magával.

Ez a gyönyörű pléd tökéletes ajándék is lehet azok számára, akiket szeretsz. Megajándékozva őket ezzel a pléddel, nem csak melegséget és kényelmet adhatsz, hanem egy darabka ünnepi varázslatot is. Az év minden napján emlékeztetni fog rá, hogy a karácsony mindig a szívedben élhet, bármelyik évszakban is legyünk.

Sötétszürke polár pléd, Karácsonyi motívumokkal

 

Jellemzők:

Méret: 230x200 cm
Anyaga: Mikroszálas polyester
Minőség: I. osztály
Adatok
Ágytakaró pléd méret:
230x200 cm
Cikkszám:
SND-PP-SD-230-02