Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Ágynemű Pláza Blog

Milyen ágyneműhuzat mintát válasszak tavasszal?

Milyen ágyneműhuzat mintát válasszak tavasszal?

Szeretnél tavasszal kicsit megújulni, felfrissülni? Kezd először a hálószobáddal, mi most segítünk ebben, hogy a legszuperebb tavaszi ágyneműhuzatot válaszd.

A tavasz az évszakok közül az ébredés, az új kezdetek, a megújulás időszaka. Az ilyen időszakokra jellemzőek az élénk, vidám színek és a természeti motívumok, amelyek az élet és az energiák újjászületését jelzik. Ezeket az elemeket érdemes becsempészni a hálószobádba is, hogy a szoba hangulata is megfeleljen ennek az időszaknak. Az alábbiakban néhány javaslatot találsz arra, milyen ágyneműhuzatok illeszkednek a tavaszi hangulathoz:

 

Virágos minták: A tavasz szimbólumai közül a virágok mindenképpen kiemelendők, ezért érdemes olyan ágyneműhuzatot választani, amely virágos mintával rendelkezik. Az ilyen mintázatok lehetnek egyszerűbb, pasztellszínű változatok, de akár a vadabb, színesebb virágokat is megjeleníthetik.

 

Friss, élénk színek: A tavasz színei az élénk, vidám árnyalatok. A narancssárga, a rózsaszín, a sárga vagy a zöld minden bizonnyal felidézik a tavaszra jellemző napsütést, virágokat és természetet. Az ilyen színű ágyneműhuzatok tehát nagyon jól illeszkednek a tavaszi hangulathoz.

 

Tengerparti hangulat: Ha szereted a tengerpart hangulatát, akkor választhatsz olyan ágyneműhuzatot, amely a tenger hullámait, a homokot, a kagylókat, a csigákat vagy a halakat idézi. Az ilyen minták és színek, mint például a kék és a homokszín, segítenek eltávolítani a hideg, sötét tél hangulatát és felidézik a nyári kikapcsolódást.

 

Természetes minták: Az olyan ágyneműhuzatok, amelyek a természetet idézik, például a leveleket, az ágakat vagy a madarakat, mindig stílusosak és divatosak. Az ilyen mintázatok és színek segítenek abban, hogy az évszakhoz igazodóan friss, tavaszi hangulatot varázsoljunk a hálószobán.

7 részes ágyneműhuzatok 6 részes, 220x200 cm méretű nagy paplanos ágyneműhuzatok 3 részes ágyneműhuzatok