Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Ágynemű Pláza Blog

Oldalunkon elérhető termékek

Oldalunkon elérhető termékek

Teljesen elvesztél, hogy milyen méretű, és kiszerelésű ágyneműhuzat garnitúrát válasz magadnak?

Netalántán az anyag típusa?

Vagy esetleg a gumis lepedő méretben lenne szükséged egy kis tanácsra?

Rövid cikksorozatunk, ebben fog segíteni neked, hogy pontos képet kaphass otthonod, és azon belül hálószobád legékesebb pontjáról.

 

 

 

Összeségében az oldalunkon értékesített összes termék, mind a mai Magyarországon elfogadott szabvány méretek szerint lett összeállítva termékpalettánk. Sajnos több múlti is az elmúlt évekbe, a külföldi piacokon valóban dekoratív és jó minőségű termékek értékesítésébe kezdett Magyarországon, azonban termékek döntő többsége, mind párnahuzatokba, mind pedig a paplanhuzatok méreteiben eltérőek, a Magyarországon szabványosított méretektől.


Ennek sajnos egyik legnagyobb hátulütője az, hogy ilyen esetben nem elegendő, hogy az ágyneműhuzatot lecseréljük, még az adott árúháztípustól függően, az ott értékesített paplan és párna szett megvásárlása is szükséges lesz, hiszen az ott választott termékekkel lesznek döntő többségében "kompatibilisek" a termékek méretei.


Ilyen esetben egy szimpla ágyneműhuzat csere, egy frissítés máris a két, háromszoros összegre fog rúgni. Arról nem is beszélve, hogy a régi paplan és párna szettünk jobb esetbe az ágyneműtárolóba el tudjuk raktározni.