Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Ágynemű Pláza Blog

Közös, páros ágyneműhuzat, azaz Mr. & Mrs. ágynemű garnitúra

Közös, páros ágyneműhuzat, azaz Mr. & Mrs. ágynemű garnitúra

Egy pár számára, nincs is tökéletesebb választás, egy páros ágyneműhuzat garnitúra esetén, mint a Mr.  & Mrs. ágyneműhuzat garnitúra.

 

 

Milyen is az a Mr. & Mrs. ágyneműhuzat?

Egy pár éve jelent meg a köztudatba, kifejezetten párok számára tervezett Mr. & Mrs. főbb motívumokkal díszített ágyneműhuzat garnitúrák. Az ilyen stílusú ágynemű garnitúra jellegzetessége, hogy külön oldalon van a férfi (Mr.) és külön oldalon van a női (Mrs.) mintázat. Kezdetek kezdetén az ágyneműhuzatok esetén, az egyik paplanhuzat (és a hozzá tartozó kispárna és nagypárna) csak is a Mr.-s ágyneműhuzat jellegzetességeit mutatta, míg a Mrs. paplanhuzaton csak is Női jegyek voltak megtalálhatóak.

Mostanra azonban már több gyártó is rátért arra a trendvonalra a páros Mr. & Mrs. ágyneműhuzatok esetén, hogy egy paplanhuzat esetén mindkét, Mr. & Mrs. motívum is megtalálhatóak.

 

 

 

Miért jó a Mr. & Mrs. páros ágyneműhuzat?

Többé már nincs vita, hogy kinek a takarója is pontosan :)

Mr & Mrs. ágynemű garnitúra

 

 

Kinek ajánlott az ilyen típusú páros ágynemű garnitúra?

Pároknak ajándékba, szinte tökéletes választás. Akár Valentin nap, akár karácsony, Nőnap, névnap stb. Másik nagyon kedvelt formája az esküvői ajándékként is kitűnően megállja a helyét.

 

Mr. & Mrs. ágyneműhuzat

 

 

Milyen formában érhető el a Mr. & Mrs. ágyneműhuzatok?

Szerencsére már szinte az összes Magyarországi szabvány méretben elérhetőek az ágyneműhuzatok. Két fő kategóriaára bontható azonban. Az első és legnépszerűbb, a 7 részes Mr. & Mrs. ágyneműhuzatok, itt a megszokott módon a kettő darab szabvány méretű paplanhuzat mellé, kettő darab kispárnahuzat és kettő darab nagypárnahuzat is jár, valamint gyártótól függően, egy nagyméretű, normál lepedő is, mely szintén a megszokott Mr. & Mrs. mintázatok megtalálhatóak.

Másik verziója a páros ágynemű garnitúrának, a 6 részes Mr. & Mrs. ágyneműhuzat, mely jellegzetessége a 220x200 cm méretű nagypaplanhuzat, mellé pedig szintén 2db kispárnahuzat, és kettő darab nagypárnahuzat, valamint egy nagyméretű normál lepedő is jár hozzá.

Mr. & Mrs. 220x200 cm ágyneműhuzat

 

 

Milyen anyag típusban érhető el a Mr. & Mrs. ágyneműhuzatok?

Jelenleg sajnos csak is pamut ágyneműhuzatok táborát erősíti, a páros Mr. & Mrs. ágynemű garnitúrák, azonban mind minimum nyolcvan százalékos pamut tartalommal, így a minőségre biztosan nem lesz majd panaszunk.

 

Felkeltette érdeklődésedet ezek a páros ágyneműhazok? 

Szerencsére mit tudunk ebben segíteni neked, hiszen oldalunkon, rengeteg ilyen Mr. & Mrs. ágyneműhuzatot megtalálsz, akár ajándékba, akár saját célra, nálunk biztosan megtalálod a neked, vagy választottadnak a legideálisabb páros ágynemű garnitúrát.

Mr. & Mrs. ágyneműhuzat