Pamut ágyneműhuzat, pamut ágynemű garnitúra

Főkategória >Pamut ágyneműhuzat, pamut ágynemű garnitúra

Pamut anyagú mintás ágyneműhuzat garnitúra. Az ágynemű garnitúra anyagát tekintve pamut anyagú ágynemű szett. Gyártótól eltérően. változhat az anyagösszetétel, de mindegyik ágyneműhuzat garnitúra szettre elmondható, hogy kitűnő pamut ágynemű garnitúrák.  Kellemes puha tapintású ágyneműhuzat garnitúrák. Pamut ágynemű mintázata az egyszerű színes mintákon túl, az egészen sűrűbb absztrakt mintázatokig terjed. A pamut ágyneműhuzat garnitúra több kiszerelésben is kapható. A 6 és 7 részes mintás pamut ágyneműhuzat garnitúrák része, 1db nagyméretű lepedő is, mely ugyanazon pamut anyagból készül, és mintázata is hasonló mint magáé az ágyneműhuzat garnitúráé. Ágyártótól eltérően, mind cipzáras ágynemű garnitúra, mind pedig gombos kivitelű ágyneműhuzat garnitúra is megtalálható kínálatunkba.

  • 3 részes pamut anyagú ágyneműhuzat garnitúra: Egyszemélyes ágyakra való ágynemű szett, aminek része, 1db kispárna, 1db nagypárna, és 1db paplanhuzat.
  • 6 részes pamut anyagú ágyneműhuzat garnitúra: Kétszemélyes, franciaágyra való dupla, nagy paplanos ágyneműhuzat garnitúra. A 6 részes szett része: 2db kispárna, 2db nagypárna, 1db dupla, nagyméretű paplanhuzat (220x200 cm), és 1db nagyméretű lepedő, anyaga hasonló a pamut ágyneműhuzat garnitúrához.
  • 7 részes pamut anyagú ágyneműhuzat garnitúra: Szintén kétszemélyes, franciaágyra való ágyneműhuzat garnitúra. Ebben az ágynemű szettben, kettő darab egyszemélyes, szabvány méretű paplanhuzat (140x200 cm) található, azaz 2db kispárna, 2db nagypárna, 2db paplanhuzat, és 1db nagyméretű lepedő, anyaga hasonló a pamut ágyneműhuzat garnitúrához.Hoppá!

Elfogytak az ágyneműhuzat garnitúrák. Engedje meg, hogy pár népszerűbb ágynemű garnitúrát mutassunk önnek, kínálatunkba további rengeteg típus, minta és szín található.

Örök kedvenc és minőség, a kétszínű ágyneműhuzat garnitúrák. Mind minőségileg, mind pedig színvilágába az egyik legkedveltebb típus. Anyagát tekintve nagyon jó vastag pamut ágyneműhuzat garnitúra. Vasalást szinte nem is igényel, hiszen az ágynemű vastagsága miatt, mosás után nem ráncosodik. Színvilága folyamatosan bővül, így szinte mindenki talál magához való színkombinációt.

Elegánsabb ágyneműhuzatra vágyik? Pamut-szatén kategóriába, szintén egy lenyűgöző minőségű termékeket tudunk ajánlani. Hasonlóan a kétszínű ágynemű garnitúrához, itt is úgy került kialakításra az ágynemű garnitúra, hogy egyik oldala csodás pamut szatén anyagból készült, míg másik oldala pedig finom, pihe-puha pamut.

Esetlegesen modernebb mintázata vágyna? Abba is tudunk segíteni. Több forgalmazónak is már elérhető a modern absztrakt mintázatú termékcsaládja. Az ágynemű garnitúra mintázata itt már szinte minden stílusba, színben, és kialakításba is megtalálhatóak. Egyedi modern mintázattal, fiatalok számára a legideálisabb választás.

Pároknak keresne ágyneműhuzat garnitúrát? Lenne belőle pár ajánlat amit tudunk mutatni. Egyik legismertebb változata a Mr. & Mrs. ágynemű garnitúra. Ezek az ágyneműhuzatok úgy kerültek kialakításra, hogy a paplanhuzat, a kispárnahuzat és nagypárnahuzat külön-külön férfi és női mintázattal lettek gyártva. Mit is jelent ezt? Nincs többé vita, hogy kié az adott paplan, vagy párna Pároknak a legideálisabb ágyneműhuzat garnitúra!

Lehetséges, hogy nem is ágynemű garnitúrát keres? Gumis lepedő kínálatunk, az egyik legnagyobb. Gumis lepedőből többek között, 100x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm 220x200 cm méretbe elérhetőek. A pamut gumis lepedő anyag, hasonlóan vastag pamut anyag, mint az ágyneműhuzat garnitúrákba már megszokhattuk. Körbe gumírozottak, így nem áll fen annak a veszélye, hogy éjszaka forgolódás közbe kitekeredik alólunk a lepedő.

Webáruház készítés