Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Flanel ágyneműhuzat garnitúra

Flanel ágyneműhuzat garnitúrák. Flanel anyagból készült ágyneműhuzatok, mely különlegessége, hogy nagyon puha, és vastag anyagú. A flanel sajátossága, hogy alapjába véve is egy nagyon vastag ágyneműhuzat, és emellé társul még, hogy kellemesen puha is. Kifejezetten a hideg éjszakákra, a téli hónapokra ajánlott ágyneműhuzat garnitúra, de idősebbek számára is egy ideális választás. Több gyártó már elindult a modernebb, fiatalosabb flanel ágyneműhuzat garnitúrák gyártása felé, így a fiatalabb korosztály is talál magának egy ideális, flanel ágynemű mintát.

Flanel ágyneműhuzatok elérhetőek, 3 részes, 6 részes, és 7 részes változatban is.

  • 3 részes Flanel ágyneműhuzat garnitúra: Egyszemélyes változat, szabvány egyszemélyes paplan garnitúrára, azaz 140x200 cm. A szett része: 1db kispárna, 1db nagypárna, 1db paplanhuzat.
  • 6 részes Flanel ágyneműhuzat garnitúra: Kétszemélyes, dupla nagy paplanos változat, azaz 220x200 cm-es paplannal. A szett része: 2db kispárna, 2db nagypárna, 1db dupla nagy paplanos paplanhuzat, és 1db hasonló mintázatú nagy lepedő.
  • 7 részes Flanel ágyneműhuzat garnitúra: Kétszemélyes komplett franciaágyra való változat, kettő darab szabvány egyszemélyes paplan garnitúrával, ami 140x200 cm-es . A szett része: 2db kispárna, 2db nagypárna, 2db egyszemélyes paplanhuzat és 1db hasonló mintázatú nagy lepedő.