Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Krepp ágyneműhuzat

Krepp anyagból készült ágynemű szett garnitúrák. A krepp anyag sajátossága, hogy mosás után nem szükséges annak a vasalása. A krepp anyagú ágyneműhuzat garnitúrákat elegendő mosás után csak kitenni, száradni, és utána már fel is húzhatjuk az ágyunkra. Modern, új fiatalos minták lévén már nem csak az idősebb korosztály leli örömét a krepp anyag adta könnyebbségnek, hanem a fiatalok is élvezhetik. Krepp ágyneműhuzatok elérhetőek 3 részes, 6 részes, és 7 részes változatokban is.

  • 3 részes krepp ágyneműhuzat: Egyszemélyes ágyakra való ágynemű szett. 1db kispárna, 1db nagypárna, és 1db paplanhuzat (140x200 cm)az ágynemű szett része.
  • 6 részes krepp ágyneműhuzat: Kétszemélyes nagy, dupla paplanos ágyneműhuzat garnitúra, azaz a paplan mérete 220x200 cm méretű. A krepp ágynemű szett része, 2db kispárna, 2db nagypárna, 1db nagyméretű paplanhuzat (220x200cm) és 1db nagyméretű lepedő. Gyártótól eltérő, de jellemzően a lepedő anyaga is krepp anyagból készül.
  • 7 részes krepp ágyneműhuzat: Kétszemélyes komplett franciaágyra való ágyneműhuzat garnitúra szett. A szett része 2db kispárna, 2db nagypárna, 2db paplanhuzat (140x200 cm), és 1db nagyméretű lepedő. Gyártótól eltérő, de jellemzően a lepedő anyaga is krepp anyagból készül.