Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

3 részes plüss ágyneműhuzat garnitúra, mikro plüss ágynemű szett, Türkíz virágos ágynemű
3 részes plüss ágyneműhuzat garnitúra, mikro plüss ágynemű szett, Türkíz virágos ágynemű
7 490 Ft

3 részes plüss ágyneműhuzat garnitúra, mikro plüss ágynemű szett, Türkíz virágos ágynemű

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy egy darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúrához, ajánlunk gumis vagy normál lepedőt.


100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás
Több mint 9 éve megbízható webáruház
Több 10’000 elégedett vásárló az évek során
Ha most megrendeled, ekkor lehet nálad
2024.04.18
Raktáron
7 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

3 részes ágyneműhuzat garnitúra, színes virágos mintázattal. Hálószobánk legékesebb pontja, az ágyunk, ennek egyedisége pedig egy gyönyörű ágyneműhuzat garnitúrával lehet a legjobban előtérbe helyzeni.

A 3 részes ágyneműhuzat szett, tökéletes választás egy egyszemélyes ágy esetén. Az ágynemű szett, egy darab 140x200 cm méretű paplanhuzatot tartalmaz, így fiataloknak, kollégiumba, vagy csak otthonra, egy egyszemélyes ágy esetén tökéletes választás.

Nagy előnye a 3 részes ágyneműhuzat szett garnitúrának, hogy könnyedén lehet kombinálni. Így pároknak akár két különböző színvilágú ágynemű szett is választható, így sose lesz vita ki kinek a takarója Már csak egy hozzá íllő gumis lepedőt, vagy egy normál vászon lepedőt kell választani és kész is a tökéletes egyedi ágynemű szett variációnk.

Az ágynemű anyag típustát tekintve egyik oldala finom pihe-puha plüss anyag, míg másik oldala hagyományos pamut ágyneműhuzat. Tapintásra mint egy igazi puha plüss mackó. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, dupla varrással lett ellátva, így a minőség és a tartóság biztosított. Fiatalos, mintázatának köszönhetően, a 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, mindenki számára tökéletes választás lehet.

Ez a típusú ágynemű garnitúra, gombos kivitelű, azaz a gombos ágyneműhuzatok kategóriáját erősíti, így szinte csak szobánk színvilága határozza meg, melyik ágyneműhuzat garnitúrát válasszuk.

Az ágyneműhuzat egy türkiz alapszínen nyugszik, amely a nyugalom és harmónia érzetét kelti, amint belépsz a hálószobádba. A vibráló sárga virág minták pedig az ébredő tavasz és a virágzó kertek varázsát idézik meg. Ezek a virágok finoman szétszórtan elhelyezkednek az ágyneműhuzaton, hogy életet leheljenek az egész szobába.

Paplanhuzat

140x200 cm

Nagypárna

70x90 cm

Kispárna

40x50 cm 

Anyag összetétel

100% Polyester

Kivitel

Gombos ágyneműhuzat

Anyag típus

Plüss ágynemű

Adatok
Ágyneműhuzat típusa:
3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat
Cikkszám:
SND-3R-SL-3A-01