Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

3 részes egy személyes pamut ágyneműhuzat garnitúra

3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúra szettek. 3 részes, azaz egyszemélyes ágyakra való ágynemű szettek. A 100x200, 90x200 és az alatt is ezen méretű ágynemű a mérvadó, ugyanis az ágy mérete nem függ a szabvány méretű 140x200-as egyszemélyes paplantól. Anyagukat tekintve pamut anyagú ágynemű garnitúrák.  A pamut anyag mindenki számára tökéletes pihenést biztosít. Egyszemélyes ágyakba, kollégiumok, vagy albérletbe tökéletes választás ezen ágynemű szettek. 3 részes pamut ágynemű szett része:

  • 1db kispárna (40x50 cm)
  • 1db nagypárna (70x90 cm)
  • 1db paplan huzat (140x200 cm)

194termék
 

Hoppá!

Elfogytak az ágyneműhuzat garnitúrák. Engedje meg, hogy pár népszerűbb ágynemű garnitúrát mutassunk önnek, kínálatunkba további rengeteg típus, minta és szín található.

Örök kedvenc és minőség, a kétszínű ágyneműhuzat garnitúrák. Mind minőségileg, mind pedig színvilágába az egyik legkedveltebb típus. Anyagát tekintve nagyon jó vastag pamut ágyneműhuzat garnitúra. Vasalást szinte nem is igényel, hiszen az ágynemű vastagsága miatt, mosás után nem ráncosodik. Színvilága folyamatosan bővül, így szinte mindenki talál magához való színkombinációt.

Elegánsabb ágyneműhuzatra vágyik? Pamut-szatén kategóriába, szintén egy lenyűgöző minőségű termékeket tudunk ajánlani. Hasonlóan a kétszínű ágynemű garnitúrához, itt is úgy került kialakításra az ágynemű garnitúra, hogy egyik oldala csodás pamut szatén anyagból készült, míg másik oldala pedig finom, pihe-puha pamut.

Esetlegesen modernebb mintázata vágyna? Abba is tudunk segíteni. Több forgalmazónak is már elérhető a modern absztrakt mintázatú termékcsaládja. Az ágynemű garnitúra mintázata itt már szinte minden stílusba, színben, és kialakításba is megtalálhatóak. Egyedi modern mintázattal, fiatalok számára a legideálisabb választás.

Pároknak keresne ágyneműhuzat garnitúrát? Lenne belőle pár ajánlat amit tudunk mutatni. Egyik legismertebb változata a Mr. & Mrs. ágynemű garnitúra. Ezek az ágyneműhuzatok úgy kerültek kialakításra, hogy a paplanhuzat, a kispárnahuzat és nagypárnahuzat külön-külön férfi és női mintázattal lettek gyártva. Mit is jelent ezt? Nincs többé vita, hogy kié az adott paplan, vagy párna Pároknak a legideálisabb ágyneműhuzat garnitúra!

Lehetséges, hogy nem is ágynemű garnitúrát keres? Gumis lepedő kínálatunk, az egyik legnagyobb. Gumis lepedőből többek között, 100x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm 220x200 cm méretbe elérhetőek. A pamut gumis lepedő anyag, hasonlóan vastag pamut anyag, mint az ágyneműhuzat garnitúrákba már megszokhattuk. Körbe gumírozottak, így nem áll fen annak a veszélye, hogy éjszaka forgolódás közbe kitekeredik alólunk a lepedő.