Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

7 részes pamut ágynemű garnitúra, Mr. & Mrs. ágyneműhuzat szett, piros és fekete Love
7 részes pamut ágynemű garnitúra, Mr. & Mrs. ágyneműhuzat szett, piros és fekete Love
10 990 Ft 
8 490 Ft
ÚJ

7 részes pamut ágynemű garnitúra, Mr. & Mrs. ágyneműhuzat szett, piros és fekete Love

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy kettő darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a 2db nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint 2db kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 7 részes ágynemű garnitúra szett utolsó része, pedig egy normál nagymérető lepedő, mely az ágyneműhuzat garnitúra színvilágába tökéletesen passzoló típus.

Raktáron
23
Kezdete: 2022.06.15   Vége: 2022.07.30
Megtakarítás 2 500 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
8 490 Ft
10 990 Ft 
Részletek

7 részes kétszemélyes ágynemű garnitúra, modern, vidám mintázattal, egyedi és szép ágyneműhuzat garnitúra. Az ágynemű garnitúra, lepedő színe hasonló mintázatú, mint a mintás ágyneműhuzat garnitúra mintázata. Az ágynemű anyagát tekintve finom és puha, pamut ágynemű lévén pedig a pihenés is tökéletes eme pamut ágynemű garnitúrában. A pamut ágyneműhuzat garnitúra 7 részes, azaz egy komplett franciaágy esetén tökéletes választás eme pamut ágyneműhuzat garnitúra. Fiatalos, mintázatának köszönhetően, az ágyneműhuzat garnitúra, mindenki számára tökéletes választás lehet. Szinte csak szobánk színvilága határozza meg, melyik ágyneműhuzat garnitúrát válasszuk. Az ágyneműhuzat garnitúrán, a képen szereplő minta található, oldalaként azonosan. Mintabeli elhelyezkedési eltérések előfordulhatnak.

Mr. & Mrs. szériába tartozó fekete és fehér színvilágú ágyneműhuzat garnitúra. Mintázata a Mr. & Mrs. szériába már megszokott módon, megtalálható benne a jól megszokott férfi oldal és női oldal, az adott nemhez igazodó mintával került gyártásra képen szereplő minta szerepel mindkét oldalon. Ezen széria már színvilágba hasonló nagyméretű lepedőt is kapott a csomagba, így egy komplett ágynemű garnitúrát alkotva.

 

Ágyneműhuzat garnitúra minta jellemzője:

Piros és fekete alapon, Mr. & Mrs. Love szív mintázattal 

 

Paplanhuzat

140x200 cm (2db)

Nagypárna

70x90 cm (2db)

Kispárna

40x50 cm (2db)

Lepedő

240x220 cm

Minőség

I. Osztály

Anyag

kevert-szálas Pamut

Kivitel

Cipzáras

Adatok
Ágyneműhuzat típusa:
7 részes, 2 személyes ágynemű
Cikkszám:
VLT-7R-HJ09-01
Kiegészítő termékek