Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

7 részes pamut ágynemű, ágyneműhuzat garnitúra

7 részes ágyneműhuzat garnitúra, óriási választékban. Folyamatos akciókkal, szinte minden stílusban elérhető mintázatokkal. A 7 részes ágyneműhuzat szett garnitúrák, nagy általánosságban, egy komplett franciaágyra tökéletesen passzoló ágyneműhuzat szett garnitúra.  Az ágynemű szett garnitúra, kettő darab szabvány méretű (140x200 cm) egyszemélyes paplanhuzatot tartalmaz.

Az ágyneműhuzat garnitúrák anyagát tekintve, pamut anyagból készültek (oldalunkon többek között még megtalálhatóak, krepp ágyneműhuzat, szatén ágyneműhuzat, flanel ágyneműhuzat garnitúrák is). Anyagösszetételük, gyártótól eltérőan változhat, de összeségébe elmondható, hogy az összes ágyneműhuzat szett garnitúra, kitűnő minőségű pamut ágynemű szettek. Ágynemű szett választás esetén, a pamut anyag mindenki számára tökéletes pihenést biztosít.

A legtöbb ágyneműhuzat garnitúrára jellemző, hogy dupla erős varrassál lettek ellátva az ágynemű szett garnitúra szélei, így biztosítva a tartósságot.

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra szett része, egy darab nagyméretű lepedő, mely anyagba ugyanúgy pamut, mintázata pedig hasonló az ágynemű garnitúra mintázatához, vagy színvilágához. Az ágyneműhuzat garnitúrák mintázattokat tekintve nagyon széleskörű skálát ölel fel. Mind fiatalok számára, modern élénk mintás modellek, mind idősebbek számára, szolidabb visszafogott, pasztellszínekbe megmutatkozó minták. Valamint az örök kedvenc, a kétszínű ágyneműhuzat garnitúra is megtalálható.

Többek között oldalunkon megtalálható már cipzáras ágynemű szett garnitúra, és hagyományos gombos ágyneműhuzat garnitúra is.

 

A 7 részes ágynemű szett tartamazza:

  • 2db kispárnahuzat (40x50 cm)
  • 2db nagypárnahuzat (70x90 cm)
  • 2db paplanhuzat (140x200 cm)
  • 1db lepedő

339termék
 

Hoppá!

Elfogytak az ágyneműhuzat garnitúrák. Engedje meg, hogy pár népszerűbb ágynemű garnitúrát mutassunk önnek, kínálatunkba további rengeteg típus, minta és szín található.

Örök kedvenc és minőség, a kétszínű ágyneműhuzat garnitúrák. Mind minőségileg, mind pedig színvilágába az egyik legkedveltebb típus. Anyagát tekintve nagyon jó vastag pamut ágyneműhuzat garnitúra. Vasalást szinte nem is igényel, hiszen az ágynemű vastagsága miatt, mosás után nem ráncosodik. Színvilága folyamatosan bővül, így szinte mindenki talál magához való színkombinációt.

Elegánsabb ágyneműhuzatra vágyik? Pamut-szatén kategóriába, szintén egy lenyűgöző minőségű termékeket tudunk ajánlani. Hasonlóan a kétszínű ágynemű garnitúrához, itt is úgy került kialakításra az ágynemű garnitúra, hogy egyik oldala csodás pamut szatén anyagból készült, míg másik oldala pedig finom, pihe-puha pamut.

Esetlegesen modernebb mintázata vágyna? Abba is tudunk segíteni. Több forgalmazónak is már elérhető a modern absztrakt mintázatú termékcsaládja. Az ágynemű garnitúra mintázata itt már szinte minden stílusba, színben, és kialakításba is megtalálhatóak. Egyedi modern mintázattal, fiatalok számára a legideálisabb választás.

Pároknak keresne ágyneműhuzat garnitúrát? Lenne belőle pár ajánlat amit tudunk mutatni. Egyik legismertebb változata a Mr. & Mrs. ágynemű garnitúra. Ezek az ágyneműhuzatok úgy kerültek kialakításra, hogy a paplanhuzat, a kispárnahuzat és nagypárnahuzat külön-külön férfi és női mintázattal lettek gyártva. Mit is jelent ezt? Nincs többé vita, hogy kié az adott paplan, vagy párna Pároknak a legideálisabb ágyneműhuzat garnitúra!

Lehetséges, hogy nem is ágynemű garnitúrát keres? Gumis lepedő kínálatunk, az egyik legnagyobb. Gumis lepedőből többek között, 100x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm 220x200 cm méretbe elérhetőek. A pamut gumis lepedő anyag, hasonlóan vastag pamut anyag, mint az ágyneműhuzat garnitúrákba már megszokhattuk. Körbe gumírozottak, így nem áll fen annak a veszélye, hogy éjszaka forgolódás közbe kitekeredik alólunk a lepedő.