Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

3 részes ágyneműhuzat garnitúra, 3D ágynemű szett, Fekete tigris ágynemű
3 részes ágyneműhuzat garnitúra, 3D ágynemű szett, Fekete tigris ágynemű
6 990 Ft
ÚJ

3 részes ágyneműhuzat garnitúra, 3D ágynemű szett, Fekete tigris ágynemű

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy egy darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúrához, ajánlunk gumis vagy normál lepedőt.

Ha most megrendeled, ekkor lehet nálad
2023.10.03
Raktáron
6 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

3 részes 3D ágyneműhuzat garnitúra, modern házi állatos mintázattal. Hálószobánk legékesebb pontja, az ágyunk, ennek egyedisége pedig egy gyönyörű ágyneműhuzat garnitúrával lehet a legjobban előtérbe helyzeni.

A 3 részes ágyneműhuzat szett, tökéletes választás egy egyszemélyes ágy esetén. Az ágynemű szett, egy darab 140x200 cm méretű paplanhuzatot tartalmaz, így fiataloknak, kollégiumba, vagy csak otthonra, egy egyszemélyes ágy esetén tökéletes választás.

Nagy előnye a 3 részes ágyneműhuzat szett garnitúrának, hogy könnyedén lehet kombinálni. Így pároknak akár két különböző színvilágú ágynemű szett is választható, így sose lesz vita ki kinek a takarója Már csak egy hozzá íllő gumis lepedőt, vagy egy normál vászon lepedőt kell választani és kész is a tökéletes egyedi ágynemű szett variációnk.

Az ágynemű anyag típustát tekintve nagyon finom és puha, pamut ágynemű. A pamut ágyneműhuzat lévén pedig a pihenés is tökéletes eme 3 részes pamut ágynemű szett garnitúrában.

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, dupla varrással lett ellátva, így a minőség és a tartóság biztosított. Fiatalos, mintázatának köszönhetően, a 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, mindenki számára tökéletes választás lehet. Ez a típusú ágynemű garnitúra, gombos kivitelű, azaz a gombos ágyneműhuzatok kategóriáját erősíti, így szinte csak szobánk színvilága határozza meg, melyik ágyneműhuzat garnitúrát válasszuk.

Ágyneműhuzat garnitúra minta jellemzője:

Sötét alapszínen, vad tigris mintázattal

Paplanhuzat

140x200 cm

Nagypárna

70x90 cm

Kispárna

40x50 cm 

Anyag összetétel

80%-20% Pamut-Polyester

Kivitel

Gombos ágyneműhuzat

Anyag típus

Pamut ágyneműhuzat

Adatok
Ágyneműhuzat típusa:
3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat
Cikkszám:
SND-3R-DW-VD-3-02