Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

3 részes Karácsonyi ágynemű garnitúra, karácsonyos ágyneműhuzat garnitúra, nagy rénszarvas
3 részes Karácsonyi ágynemű garnitúra, karácsonyos ágyneműhuzat garnitúra, nagy rénszarvas
7 990 Ft

3 részes Karácsonyi ágynemű garnitúra, karácsonyos ágyneműhuzat garnitúra, nagy rénszarvas

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy egy darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúrához, ajánlunk gumis vagy normál lepedőt.

Ha most megrendeled, ekkor lehet nálad
2023.11.30
Raktáron
7 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az év egyik legszebb ünnepe a karácsony. Miért ne tündökölhetne otthonuk is, teljes karácsonyi pompába? A 3 részes egyszemélyes karácsonyi ágynemű garnitúra tökéletes választás erre a célra. Ágyneműhuzat mintázata teljes mértékbe idézi a karácsonyi feelinget, hangolódást a karácsonyi ünnepre. Advent első vasárnapján már fel is húzhatjuk a karácsonyi ágyneműhuzat garnitúrát, és a hátralévő napokba minden este, egy kis melegséggel fogja eltölteni szívünket, hogy lassan itt a karácsony, az év legszebb ünnepe!  Karácsony mintás ágynemű garnitúra, háromrészes, azaz egy darab nagypárnahuzatot, egy darab kispárnahuzatot, és egy darab paplanhuzatot tartalmaz. A karácsonyi ágynemű anyag finom és puha, pamut ágynemű lévén pedig a pihenés is tökéletes eme pamut ágynemű garnitúrában. Kivitelét tekintve a karácsony mintás ágynemű garnitúra, gombos kivitelű ágyneműhuzat.

Ezen a karácsonyon varázslatosan ünnepelje az ünnepet egy igazán különleges ágyneműhuzattal, ami minden otthonát felöltözteti a karácsonyi hangulatba. A piros alapszín és a vidám Merry Christmas felirat egy pillantás alatt elhozza az ünnepek örömét a hálószobájába.

A hálószobai dekoráció sosem volt még ilyen könnyű és szórakoztató! A hatalmas rénszarvas fej, agancsán pedig gyönyörű karácsonyi ajándék dobozok és díszek találhatók, amelyek a legcsodálatosabb ünnepi képet alkotják. Ezzel a gyönyörű ágyneműhuzattal minden nap egy kis karácsony lesz, és a hálószobája a boldogság és az ünnepi hangulat otthonává válik.

 

Paplanhuzat

140x200 cm

Nagypárna

70x90 cm

Kispárna

40x50 cm

Anyaga

80%-20% Pamut-Polyester

Kivitel

Gombos ágyneműhuzatAdatok
Ágyneműhuzat típusa:
3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat
Cikkszám:
SND-3R-K23-3A-05