Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

Motoros ágyneműhuzat garnitúra, 3 részes ágynemű garnitúra, Piros Chopper
Motoros ágyneműhuzat garnitúra, 3 részes ágynemű garnitúra, Piros Chopper
6 990 Ft

Motoros ágyneműhuzat garnitúra, 3 részes ágynemű garnitúra, Piros Chopper

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy egy darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúrához, ajánlunk gumis vagy normál lepedőt.

Ha most megrendeled, ekkor lehet nálad
2024.03.01
Raktáron
6 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

3 részes ágynemű garnitúra, vagány vad motoros mintázattal. Hálószobánk legékesebb pontja, az ágyunk, ennek egyedisége pedig egy gyönyörű ágyneműhuzat garnitúrával lehet a legjobban előtérbe helyzeni.

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, egy hagyományos egyszemélyes ágyneműhuzat, ami egy normál 140x200 cm méretű paplanhuzattal rendelkezik. Az ágynemű anyag típustát tekintvenagyon finom és puha, pamut ágynemű. A pamut ágyneműhuzat lévén pedig a pihenés is tökéletes eme 3 részes pamut ágynemű garnitúrában. A 3 részes pamut ágyneműhuzat, egy komplett egyszemélyes ágy esetén tökéletes választás, hiszen így a kispárna és nagypárna mellett a 140x200 cm méretű paplan is új köntösbe varázsolja hálószobánkat. A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, dupla varrással lett ellátva, így a minőség és a tartóság biztosított. Fiatalos, mintázatának köszönhetően, a 3 részes ágyneműhuzat garnitúra, mindenki számára tökéletes választás lehet. Ez a típusú 3 részes ágynemű garnitúra, gombos kivitelű, azaz a gombos ágyneműhuzatok kategóriáját erősíti, így szinte csak szobánk színvilága határozza meg, melyik ágyneműhuzat garnitúrát válasszuk.

 

 

3 részes motoros ágyneműhuzat garnitúra mintázata:

Szürke alapon, piros chopper, Born to be wild mintázattal 

 

 

Paplanhuzat

140x200 cm

Nagypárna

70x90 cm

Kispárna

40x50 cm

Minőség

I. Osztály

Anyag típus

Pamut ágyneműhuzat

Anyagösszetétel

80%-20% Pamut-Polyester

Kivitel

Gombos ágyneműhuzat garnitúra

Adatok
Ágyneműhuzat típusa:
3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat
Cikkszám:
SND-3R-MO3-02