Ágyneműhuzat és lakástextil webáruház. Legyen egyedi, és különleges otthona. Mi ebben segítünk!

7 részes Karácsonyi ágynemű garnitúra, karácsonyos ágyneműhuzat garnitúra, karácsonyi Cica
7 részes Karácsonyi ágynemű garnitúra, karácsonyos ágyneműhuzat garnitúra, karácsonyi Cica
12 490 Ft

7 részes Karácsonyi ágynemű garnitúra, karácsonyos ágyneműhuzat garnitúra, karácsonyi Cica

A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra főbb jellemzője, hogy kettő darab normál szabvány méretű, 140x200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz. További része az ágynemű garnitúrának, a 2db nagypárnahuzat, 70x90 cm méretben, valamint 2db kispárnahuzat, 40x50 cm méretben. A 7 részes ágynemű garnitúra szett utolsó része, pedig egy normál nagymérető lepedő, mely az ágyneműhuzat garnitúra színvilágába tökéletesen passzoló típus.

Ha most megrendeled, ekkor lehet nálad
2023.12.13
Raktáron
12 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az év egyik legszebb ünnepe a karácsony. Miért ne tündökölhetne otthonuk is, teljes karácsonyi pompába? A 7 részes kétszemélyes karácsonyi ágynemű garnitúra tökéletes választás erre a célra. Ágyneműhuzat mintázata teljes mértékbe idézi a karácsonyi feelinget, hangolódást a karácsonyi ünnepre. Advent első vasárnapján már fel is húzhatjuk a karácsonyi ágyneműhuzat garnitúrát, és a hátralévő napokba minden este, egy kis melegséggel fogja eltölteni szívünket, hogy lassan itt a karácsony, az év legszebb ünnepe!  Karácsony mintás ágynemű garnitúra, hétrészes, azaz egy komplett granciaágy esetén tökéletes választés, hiszen, tartalmaz kettő darab nagypárnahuzatot, kettő darab kispárnahuzatot, 2db paplanhuzatot, valamint egy darab nagyméretűlepedőt is. A karácsonyi ágynemű anyag finom és puha, pamut ágynemű lévén pedig a pihenés is tökéletes eme pamut ágynemű garnitúrában. Kivitelét tekintve a karácsony mintás ágynemű garnitúra, gombos kivitelű ágyneműhuzat.

Ez a gyönyörű ágyneműhuzat karácsonyfa motívummal van díszítve, mely a téli ünnepek egyik legfontosabb szimbóluma. A karácsonyfa rajzolat az ágynemű minden részén megtalálható, emlékeztetve téged arra a csodálatos pillanatra, amikor a család összegyűlik, hogy együtt díszítse fel a fát. Az ágyneműhuzaton cuki cica figyel feléd, télapó sapkát viselve, hogy méginkább az ünnepi hangulatba ringasson. A cica aranyos kis pofiján a játékosság és az öröm ragyog ki, melyek az ünnepek szellemét idézik.

 

Paplanhuzat

140x200 cm (2db)

Nagypárna

70x90 cm (2db)

Kispárna

40x50 cm (2db)

Lepedő

220x200 cm

Anyaga

80%-20% Pamut-Polyester

Kivitel

Gombos ágyneműhuzat

Anyag típus

Pamut ágyneműAdatok
Ágyneműhuzat típusa:
7 részes, 2 személyes ágynemű
Cikkszám:
SND-7R-K23-7B-01